Vi upplever just nu problem med vår leveranstjänst. Beställningar kan anlända senare än väntat.

Ett fel hos transportören har orsakat leveransförseningar för vissa beställningar. Stort tack för ditt tålamod och förståelse! Vi hoppas snart kunna leverera som vanligt. Frågor? Maila [email protected].

Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 12:00-17:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter

Leverans med uppbärning

Varan levereras hem till dig och transportören ser till att varan bärs in och placeras i önskat rum. Observera att avemballering inte ingår vid uppbärning. Tänk på att förbereda fri väg in i hemmet och att skydda dina golv. Notera också att vi inte erbjuder leverans med uppbärning till öar utan fast broförbindelse (undantaget är Gotland). Vi har sammanställt en FAQ-sida där du får svar på vanliga frågor om leverans med uppbärning.

null

Villkor för ”Leverans med uppbärning”

Villkor för uppbärning är att produkten går in genom dörren med komplett emballage. Transportören har inte möjlighet att ta av emballaget eller hänga av dörrar för att kunna bära upp produkten. Tänk på att förbereda fri väg in i hemmet och att skydda dina golv.

Om uppbärningen inte kan utföras

Är leveransen inte möjlig på grund av förhållanden hos dig, eller är det inte någon tillgänglig på adressen vid ankomst returnerar vi inte pengarna för uppbärning. Du kommer att krävas på en avgift på 395 kr för en extra utkörning av ordern.

Notera: Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda uppbärning av side-by-side kyl- och frysskåp.