0771-31 30 31 öppet i dag kl. 8:30-16
  • Måndag 8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Leverans uppbärning och installation - från 999 kronor

Varan levereras hem till dig, bärs upp och installeras till tillgängliga och godkända el- och vattenanslutningar inom 1,2 meter från varans placering. Installatören har inte möjlighet att borra hål, såga eller på något annat vis anpassa din inredning till installationen. Det finns krav på droppskydd vid köp av installation till diskmaskin. Avinstallation och bortforsling av gammal produkt ingår ej. Omhängning av dörr ingår heller inte i installation. Notera också att vi inte erbjuder leverans med uppbärning och installation till öar utan fast broförbindelse (undtantaget är Gotland).

I vissa områden (1%) med få leveranser eller få hushåll kommer uppbärning endast att ske med 1 person istället för 2. Detta för att Bring ska kunna erbjuda tjänsten till fler mottagare. I vissa fall innebär detta att mottagaren själv kan behöva hjälpa till med inbärning av leveransen.

Vi har sammanställt en FAQ-sida där du får svar på vanliga frågor för leverans med installation.

Villkor för ”Leverans med uppbärning och installation”

Installation genomförs endast på befintliga och framdragna uttag och elledningar. Medföljande till- och avloppsslangar är 1,2 meter långa. Om du har en gammal produkt ska denna vara borttagen, om du inte har valt tilläggstjänsten ”Bortforsling av gammal produkt”. Det är ditt ansvar att kontrollera att dina uttag har rätt spänning, alltså 230 V alternativt 400 V. Det kan uppstå behov för extra el-artiklar utöver vad som ingår som standard på din vara. Dessa ska du själv införskaffa från en auktoriserad elektriker. Vid installation av en hel- eller halvintegrerad produkt, som till exempel en integrerad diskmaskin, ingår inte montering av den självvalda frontluckan eller dörrfronten. Vid installation av kyl- och/eller frysskåp ingår inte att dörrar hängs om eller tas bort av installatören.

Av säkerhetsskäl kan du inte beställa installation av tvättmaskin i rum där det ej finns en golvbrunn. Om tvättmaskin och torktumlare ska monteras i pelare så måste ett monteringskit köpas till (säljs separat). 

OBS! Det går inte att beställa installation av gasprodukter, side-by-side skåp och fläktar.


Om installationen inte kan utföras

Om en installation inte är möjlig på grund av förhållanden hos dig, eller om ingen finns tillgänglig på adressen vid ankomst returnerar vi inte pengarna för installationen. Du kommer krävas på en avgift på 395 kr för extra utkörning av din order.

Notera: Vi erbjuder tyvärr inte installation till öar utan fast vägförbindelse.

Favoriter

Stäng