Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-21:00
Chatten är
öppen
Favoriter
null

MIELE – KVALITET FÖRE SIN TID

I mer än 120 år har Miele byggt produkter som håller länge.

Perfekt kvalitet betyder ingenting utan långvarig tillförlitlighet. Därför kombinerar Miele innovation med mästerligt hantverk. Det är Mieles hängivenheten för detaljer gör så att du kan lita på produkterna under väldigt lång tid.

Induktionshäll med integrerad fläkt

Ge din passion för matlagning fritt spelutrymme med Mieles nya TwoInOne: vår kraftfullaste induktionshäll med integrerad fläkt. Du får det bästa av två världar i en och samma produkt och många nya och spännande funktioner. Du får även en bra arbetsyta med fri sikt och gott om plats. Mieles TwoInOne har plats för fyra stora grytor och kastruller vilket ger dig stor frihet och den absolut bästa upplevelsen när du ska laga mat.

Se vårt urval av Miele TwoInOne här

En Miele-ugn kommer att lyfta din köksupplevelse till en helt ny nivå och bjuder på nya spännande möjligheter. Miele har de senaste 120 åren gång på gång visat att företaget är en pionjär inom både teknologi, ingenjörskonst och spännande design. Allt detta kommer till uttryck i Mieles nya ugnsserie som både bjuder på en fantastisk design och innovativa funktioner som kan hjälpa dig att enkelt laga mat och baka på en hög kulinarisk nivå. Du behöver aldrig tvivla på den gedigna kvaliteten – den upplever du från det ögonblick du tar tag i det eleganta handtaget och öppnar din Miele-ugn. 

Se vårt utbud av ugnar från Miele här.

SEDAN 1899 HAR MIELE ALDRIG NÖJT SIG MED DET BÄSTA

OM HANTVERK

Miele har aldrig nöjt sig med enbart banbrytande innovationer. Det är därför de tillverkar sina egna komponenter och smider sitt eget järn. Miele tillverkar även maskinerna som tillverkar maskinerna. För att sträva efter perfektion ligger i Mieles DNA. De kallar det: Immer besser. 

MIELE TESTAR I 10 000 TIMMAR - DET ÄR ETT BEVIS PÅ HÖG KVALITET

OM PRESTATION

Där andra är nöjda och slutar, går Miele ännu längre. Vissa bilmotorer testas i 3 000 timmar – medan Miele drifttestar i upp till 10 000 timmar. Miele använder hela 30 % av produkternas utvecklingstid enbart för testning. Det är en del av att säkerställa de bästa resultaten – år efter år. 

LÅNG LIVSLÄNGD ÄR DEN OPTIMALA HÅLLBARHETEN

OM HÅLLBARHET

Tänk dig, att istället för att använda många vitvaror genom åren, använda bara en. En produkt som ger dig perfekta resultat år efter år. En produkt som använder mindre energi, mindre vatten. Så du förbrukar mindre. Och gör gott på lång sikt.