Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-21:00
Chatten är
öppen
Favoriter
null

MIELE – KVALITET FÖRE SIN TID

I mer än 120 år har Miele byggt produkter som håller länge.

Perfekt kvalitet betyder ingenting utan långvarig tillförlitlighet. Därför kombinerar Miele innovation med mästerligt hantverk. Det är Mieles hängivenheten för detaljer gör så att du kan lita på produkterna under väldigt lång tid.

Sedan företaget grundandes 1899 har Miele strävat efter att uppfylla kvalitetslöftet ”Immer Besser”. Detta gäller naturligtvis också för Mieles dammsugare och en av nycklarna till Mieles enastående dammsugarkvalitet är att alla dammsugarserier genomgår en mängd krävande belastnings- och uthållighetstester innan de slutligen godkänns för lansering på marknaden. Det innebär att du får en dammsugare med fantastisk rengöringseffekt, enastående bekväm användning och lång hållbarhet.


Se vårt utbud av dammsugare från Miele här.

SEDAN 1899 HAR MIELE ALDRIG NÖJT SIG MED DET BÄSTA

OM HANTVERK

Miele har aldrig nöjt sig med enbart banbrytande innovationer. Det är därför de tillverkar sina egna komponenter och smider sitt eget järn. Miele tillverkar även maskinerna som tillverkar maskinerna. För att sträva efter perfektion ligger i Mieles DNA. De kallar det: Immer besser. 

MIELE TESTAR I 10 000 TIMMAR - DET ÄR ETT BEVIS PÅ HÖG KVALITET

OM PRESTATION

Där andra är nöjda och slutar, går Miele ännu längre. Vissa bilmotorer testas i 3 000 timmar – medan Miele drifttestar i upp till 10 000 timmar. Miele använder hela 30 % av produkternas utvecklingstid enbart för testning. Det är en del av att säkerställa de bästa resultaten – år efter år. 

LÅNG LIVSLÄNGD ÄR DEN OPTIMALA HÅLLBARHETEN

OM HÅLLBARHET

Tänk dig, att istället för att använda många vitvaror genom åren, använda bara en. En produkt som ger dig perfekta resultat år efter år. En produkt som använder mindre energi, mindre vatten. Så du förbrukar mindre. Och gör gott på lång sikt.