Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 12:00-17:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
null

VÄRLDSLEDANDE INOM HÅLLBAR RENGÖRINGSUTRUSTNING


Sedan 1906 har Nilfisk strävat efter att tillverka och distribuera rengöringsprodukter av överlägsen kvalitet över hela världen.


Nilfisks 110 år långa historia av att bygga produkter står som garanti för deras högkvalitativa dammsugare idag. 

Vi på Tretti erbjuder ett brett utbud av Nilfisks prisbelönta och kraftfulla dammsugare. 

null

Stort utbud anpassat för alla slags behov


Alla familjer och hem är olika, och deras behov därtill. Storlek på hem, städvanor, typ av golv etc. – allt påverkar vilka egenskaper som eftersöks i den perfekta dammsugaren för just dig.

Här berättar vi mer om utvalda Nilfisk-dammsugarmodeller som vi säljer på Tretti. Vi hoppas detta hjälper dig att hitta och välja rätt dammsugare för dig och ditt hem!

Våt/torr-dammsugare


En traditionell dammsugare är standard för de flesta hem, men om du bor i hus med altan eller trädgård finns det anledning att investera i en våt- och torrdammsugare som klarar lite tuffare uppgifter.

Multi II-serien innehåller fler smarta funktioner än tidigare modeller. Multi II indikerar till exempel när det är dags att rengöra filtret. De flesta modellerna är dessutom utrustade med den integrerade och innovativa Push&Clean-funktionen som är unik i sitt slag. Den gör att maskinen rengör filtret på egen hand genom att skapa en luftpuls runt filtret.

null
Dammsugare från Nilfisk
Skaftdammsugare från Nilfisk
Grovdammsugare från Nilfisk
handdammsugare från nilfisk
null

Skaftdammsugare


Nilfisk skaftdammsugare gör hemstädningen smidig och effektiv. Med snabbladdning och ett stort utbud av tillbehör blir dammsugningen enkel och anpassad för daglig användning. Denna allt-i-ett-lösning är optimerad för att ge synliga resultat på alla ytor, inklusive kakel, trägolv och mattor. Med en Nilfisk får du den perfekta hjälpen för snabb och daglig städning, oavsett uppgift.

Traditionell dammsugare


Nilfisks traditionella dammsugare finns i flera storlekar, kapaciteter och modeller. De är skräddarsydda för olika behov och krav och utför alltid sitt arbete effektivt.

På Tretti har vi modeller från flera av Nilfisks dammsugarserier så du hittar garanterat den maskin som passar dina behov.

null

Nilfisk One

Kompakt dammsugare för mindre hushåll.

Se produkter här ➝


Nilfisk Select

Allergivänlig – HEPA 13-filter fångar upp mikropartiklar och pollen och släpper endast ut ren luft. HEPA 14-filtret på utvalda modeller är godkänt av British Allergy Foundation.

Se produkter här ➝


Nilfisk Meteor

Påslös dammsugare med kraftfull sugeffekt och enastående filtrering.

Se produkter här ➝

Nilfisk Elite

Avlägsnar allergener från hemmet, har kraftfull sugeffekt och en användarvänlig design

Se produkter här ➝


Nilfisk GM80

"Original" Nilfisk dammsugaren - Generationens favorit. Behållaren i aluminium och det rejäla chassit gör dammsugaren otroligt robust.

Se produkter här ➝


Nilfisk VP930

Optimal dammsugare för det extra stora hemmet.

Se produkter här ➝