Spara 8% på köp över 5000:-*

*Gäller ej redan nedsatta varor, "Alltid prisvärd", tillbehör, returvaror eller tjänster. T.o.m. 22/10-21.

0771-31 30 31 öppet i dag kl. 8:30-16
  • Måndag 8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Få upp till 1500 kr tillbaka när du köper nya utvalda fristående vitvaror från Siemens

Spara pengar när du köper fristående vitvaror från Siemens. Just nu kör vi en kanonbra cashbackkampanj där du kan få helt upp till 1500 kr tillbaka när du köper en kampanjprodukt och registrera den på Siemens hemsida. När du köper Siemens får du kvalitetsvitvaror med en stilren design som passar in i de flesta hem. Slå därför till redan idag och spara en extra slant. Se vilka produkter som är med i kampanjen nedan.

Så här gör du

1) Installera din nya Siemens produkt.

 2) Logga in/registrera dig och din produkt i My Siemens.

 3) Ansök om cashback på produktsidan. Kom ihåg att ha kvittot samt dina bankuppgifter (Swift och IBAN) tillgängliga när du registrerar ditt köp.     

4) Klart!


För att ta del av erbjudandet och få upp till 1500 kr tillbaka behöver du ha köpt din Siemens produkt under kampanjperioden 1/10 och 31/12 2021.  Sista dagen för att registrera din cashback är den 15/1 2022.

Läs mer om våra kampanjvillkor.


Siemens hyperFresh | Kylskåp som säkerställer optimal förvaring av din mat

Innovativa och högkvalitativa kylskåp från Siemens med hyperFresh funktion säkerställer att din mat förvaras optimalt. Den har så kallade intelligenta lådor som gör att din mat håller sig fräschare i längre tid och på så sätt undvika matspill.

Ett perfekt kylskåp balanserar kyla och fuktighet optimalt. Tack vare innovativa hyperFresh teknologin kan mat som ägg, mjölk och grönsaker förvaras på rätt sätt i kylen och hålla sig färska längre. Mat som förvaras i hyperFresh Premium-lådan håller sig färsk och fräsch upp till 3 gånger längre, tack vare att maten lagras korrekt och på ett intelligent sätt.


hyperFresh håller maten färsk upp till 3 gånger längre.

Läs mer om Siemens kyl- och frysskåp med hyperFresh här.

Siemens torktumlare | intellgentCleaning effektiviserad torktumling

Med hjälp av torktekniken intelligentCleaning och värmepumpsteknologi får du en högeffektiv torktumlare som även minskar elförbrukningen. Med en torktumlare med intelligentCleaning så så får du maximal bekvämlighet utan att tumma på resultatet och du slipper även att rengöra luddfiltret efter varje torkning.

Smart värmepumpsteknologi återanvänder större delen av den varma utsläppsluften och effektiviserar på så sätt energiförbrukningen markant så att nästan ingen värme går förlorad. 


Läs mer om Siemens torktumlare med självrengörande kondensor här.

*Läs mer om undersökningen här.

Favoriter

Stäng