0771-31 30 31 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny
Fremtidenskøkken fra Siemens med vaskemaskine opvaskemaskine tørretumbler ovn køleskab Whiteaway

Gör ditt hem smartare med Siemens Wi-Fi-anslutna vitvaror.

Med nya innovationer uppstår nya möjligheter. Använd dina nya Siemens-vitvaror med Home Connect-appen, oavsett var du är eller vad du gör. Kombinationen av Wi-Fi-anslutna vitvaror, smart programvara och den intuitiva Home Connect-appen ger massor av praktiska alternativ som gör livet mycket enklare – och ger dig mer tid till att göra det du vill.

Vi har upplevt hur de många nya möjligheterna berikar vardagen med snabbare nätverk och sammanhållna enheter som gör ditt liv enklare. Vi anser att appar blir en integrerad del av ett smart liv. Nu kan du hantera vardagsbestyren tillsammans med din produkt, bara så mycket smartare.

Den geniala genvägen till ett smart hem.

Med Home Connect kan du enkelt hantera dina vitvaror: Från tvättmaskin och ugn till kaffemaskin eller dammsugare. Home Connect-appen ger dig tillgång till all relevant information när som helst. Den kan inte bara slå av och på dina produkter. Den kan även välja program, justera timern, ställa in produkter i ekoläge och mycket mer.

Du kan läsa mer om det uppkopplade hushållet här

Framtidssäkra ditt hem.  

Home Connect kan hjälpa dig att göra ditt hushåll mer effektivt och säkert med en enkel knapptryckning. Med Home Connect är det inte bara appens utökade funktioner som är tillgängliga för dig utan även alla funktioner från hela Home Connects ekosystem och tillhörande partnertjänster.

Se hur du ansluter din Siemens-produkt till Home Connect här.

Registrera dig för My Siemens här.

Favoriter

Stäng