Vi upplever just nu problem med vår leveranstjänst. Beställningar kan anlända senare än väntat.

Ett fel hos transportören har orsakat leveransförseningar för vissa beställningar. Stort tack för ditt tålamod och förståelse! Vi hoppas snart kunna leverera som vanligt. Frågor? Maila [email protected].

Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 12:00-17:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
null

inductionAir Plus - två produkter i en. En induktionshäll med en kraftfull integrerad fläkt.

Induktionshäll med en kraftull integrerad fläkt, två avancerade produkter i en diskret integrerad design. En modern allt i ett-lösning med revolutionerande teknik som frigör yta och gör det möjligt att skapa fritt, både när det kommer till köksinredning och matlagning.


Nu har du möjlighet att utforska inductionAir Plus många och smarta funktioner virtuellt i lugn och ro, innan du beställer din produkt.

null
null

Häll med inbyggd fläkt

Siemens induktionshäll med inbyggd köksfläkt ger dig mer frihet i köksplaneringen: takhöjd, placering framför fönster, köksöar och lutande tak är inte längre några hinder.

Se urvalet här.

null

Kombinera två induktionszoner - combiZone

När du använder stora kastruller eller stekpannor så kan du kombinera två induktionszoner till en stor zon. På detta sätt får du en mycket större matlagningsyta.


powerMove

powerMove: förinställda effektlägen gör det enkelt att justera temperaturen genom att flytta kärlet mellan zonerna, helt utan knapptryckning.

null

Temperaturstyrning utan knappar eller reglage – touchSlider

Med touchSlider-funktionen kan kokzonstemperaturen ställas in genom att den anges direkt eller ställs in på en skala med ett enda fingertryck. Värmen styrs via sensorer och sker i halva steg till grad 9.


Högsta växeln för induktion – powerBoost-funktionen

Med powerBoost-funktionen höjs effekten med upp till 50 %. När du kokar upp stora mängder sparar du in 35 % av tiden.

null

Användarvänlig och mindre rengöring med trippelt skydd mot spill

InductionAir Plus är användarvänlig både under och efter matlagning: det är mycket lätt att rengöra ytorna. Det finns ett tredubbelt skydd för att förhindra att vätska kommer in i systemet. Om en kopp skulle välta finns det en vätskebehållare som samlar upp det som spillts. Ett fettfilter finns i samma enhet och alla delar av enheten kan enkelt placeras i diskmaskinens övre korg för rengöring.