Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-21:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
null

Diskmaskiner med Zeolith®-torkning. Ger torr disk och blanka glas

Oavsett om det är tio, femtio eller hundra gånger du diskar dina glas i diskmaskinen, så ser Siemens brilliantShine system med Zeolith®-torkning till att dina glas blir glänsande rena och torra direkt ur diskmaskinen. Utan extrapolering varje gång. Fläckfria glas är en fröjd för ögat, sprider glädje och förtjänar en särskild behandling, och med hjälp av tusentals vinglas har vi inte bara fått Mona Lisa att le, utan också att stråla glänsade av glädje.

null

Hur fungerar Zeolith®-torkning?

Den innovativa och patenterade teknologin Zeolith®-torkning bygger på ett naturligt mineral inuti diskmaskinen, som absorberar fuktigheten och omvandlar den till värmeenergi. Resultatet blir mycket skonsamma men effektiva torkförhållanden.


Klicka på bilden för att se en kort video om hur Zeolith®-torkning fungerar.

BrilliantShine-systemet: lika briljant som resultaten

Fantastiska ögonblick som till exempel perfekt torra och blanka glas direkt från diskmaskinen – utan någon särskild ansträngning eller extra polerande. Detta är nu möjligt tack vare det nya brilliantShine-systemet med Zeolith®-torkning. Fyra perfekt synkroniserade, innovativa funktioner i en enda diskcykel – för skinande glans på dina glas.*

*Rengörings- och torkresultaten kan variera något beroende på diskmedlet, glasens egenskaper och placering i diskmaskinen.

null