Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-16:00
Kontakta oss
på mejl här
null

Sommaren är här och det är dags för studentfester bröllop och sommarfester. Smeg har satt ihop en Gift Guide för alla sommarens event så att ni får inspiration till att hitta den perfekta presenten till sommarens festligheter. Så låt dig inspireras av våra Gift Guides!  

GÅVORNA TILL STUDENTEN

Att ta examen och flytta hemifrån är en stor milstolpe i livet och vi har tagit fram en guide för gåvor som passar perfekt till den nyexaminerade studenten. Smegs produkter är kända för sin höga kvalitet och ikoniska design. Varje produkt är noggrant utformad för att passa in i olika inredningsstilar och ge en touch av elegans till hemmet, vilket gör det enkelt för alla att forma sina egna hem. Med Smeg kan studenter inte bara njuta av praktisk och effektiv funktionalitet, utan också visa upp sin personliga stil.

Blenders från SMEG
Vattenkokare från SMEG
Brödrostar från SMEG
Stavmixers från SMEG

GÅVORNA TILL BRUDPARET

Sommaren bröllopssäsongen och Smeg vill vara en del av varje brudpars speciella dag. Smegs köksprodukter är perfekta gåvor till brudparet och ger dem möjlighet att njuta av matlagning och underhålla sina nära och kära på ett stilfullt sätt. Produkterna är inte bara vackra, de är också av högsta kvalitet och kommer att vara en pålitlig följeslagare i köket under många år framöver.

Kaffebryggare från SMEG
Inbyggnadsmaskiner från SMEG
Köksassistenter från SMEG
Espressomaskiner fra SMEG

GÅVORNA TILL SOMMARFESTEN

Sommaren är en tid för att njuta av fint väder, varma sommarkvällar och att umgås med vänner och familj. För att göra festen ännu mer minnesvärd har Smeg samlat ett urval av eleganta och funktionella produkter som kommer att imponera på värdparet. Gåvorna inkluderar allt från stilfulla espressomaskiner till stilrena blenders. Så varför inte överraska värdparet med en gåva från Smeg och göra deras sommarfest ännu mer minnesvärd?

Vattenkokare från SMEG
Kaffebryggare från SMEG
Elvispar från SMEG
brödrostar från SMEG