Vi upplever just nu problem med vår leveranstjänst. Beställningar kan anlända senare än väntat.

Ett fel hos transportören har orsakat leveransförseningar för vissa beställningar. Stort tack för ditt tålamod och förståelse! Vi hoppas snart kunna leverera som vanligt. Frågor? Maila [email protected].

Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 12:00-17:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
null

Hos Tretti hittar du allt du behöver för att fixa en härlig sommarfest. Om du vill servera perfekt tempererat vin till dina gäster kan vi tipsa om vårt stora utbud av vinkylar. Ska du servera kött till många gäster är en sous vide din nya bästa vän. Det och mycket mer hittar du här!

Läskande sommardrinkar

Läcker sommarmat

5 annorlunda recept med vattenmelon

För många symboliserar vattenmelonen verkligen sommar och sol. Den söta smaken läskar härligt i värmen.

Är du sugen på att experimentera med några nya recept istället för att bara servera vattenmelonen i skivor som vanligt? Här kommer 5 annorlunda recept med vattenmelon som huvudingrediens.

vattenmelon

Sommar, sol och jordgubbstårta!

Jordgubbar och midsommar hör ihop precis som sätt som fika och kaffe. Lagom till midsommar börjar butikerna ofta skylta med svenska jordgubbar. Varför inte svänga ihop en jordgubbstårta till sommarfesten?

Här får du ett fantastiskt recept på en smarrig jordgubbstårta som också glutenallergiker kan vara med att kalasa på. Men... om du är tidspressad ger vi dig ett par tips så att du kan fuska dig till en nästan lika läcker tårta.

jordgubbar

5 sommarsallader utan salladsblad till grillfesten

Ett vackert dukat sommarbord är väl inte det samma utan en spröd och läcker sallad. Till grillfester runt om hela landet serveras ofta isbergssallad med tomat och gurka – men känns inte den kombinationen lite trist och uttjatad?

Om du känner dig inspirerad på att testa något nytt kan du spana in dessa 5 recept på annorlunda sommarsallader - utan salladsblad!

null