0771-31 30 31 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Blir det kanske en resa till fjällen under sportlovet? Eller mest lugn och ro i soffan? Kanske behöver du jobba medan barnen flänger iväg på kommunens alla olika sportlovsaktiviteter? Oavsett vad så är sportlovsveckorna en perfekt anledning till att få lite ny inspiration i köket. Hos Tretti hittar du det rätta verktyget om det så är för engagera barnen i matlagningen, experimentera med nya tillagningssätt eller helt enkelt överlåta matlagningen till en robot.

Kom hem till en färdig middag

Vi är många som vill gärna utnyttja den lediga tiden under sportlovet till att umgås med familjen och vara ute i naturen. Så mycket bättre om du då kan slippa tänka på middagen och njuta 100 % av den lediga tiden!

Här passar en Crock Pot perfekt in i bilden. Bara att ladda grytan med ingredienser, sätta igång timern och så står middagen redo efter en lång dag med upplevelser.

En Crock Pot är också en perfekt hjälp i vardagen om du behöver jobba under barnens skollov. Du preppar bara grytan på morgen och ställer in rätt tid, så kan både du och barnen njuta av att komma hem till en ljuvligt doftande middag efter jobb och diverse sportlovsaktiviteter.

Crock Pots hemsida får du tips på hur du enkelt kan förbereda alla middagar under sportlovsveckan med minimal arbetsinsats.

Tips på bloggen

Gör matlagningen till en lek med barnen

I vardagen kan det ibland vara svårt att hinna med någon mer tidskrävande matlagning än att värma upp en färdig fiskgratäng i ugnen. Så när det äntligen är skollov finns det oftast lite mer tid att umgås och laga mat tillsammans med barnen.

En bra idé för att få barn att äta mer grönt är att servera broccolin, spenaten och annat läskigt som färskpressad grönsaksjuice istället för kokta på tallriken. Vi har tagit fram tre recept på grönsaksjuice som (nästan) alltid går hem även hos de värsta grönsaksvägrarna.

Om ni istället vill lyxa till det med något sött som t.ex. frasiga våfflor eller hemgjord glass så hittar du självklart ett stort utbud av fun cooking apparater hos Tretti.


Favoriter

Stäng