JUST NU: FRI FRAKT till tomtgräns/port/DHL ombud
*Gäller ej expressleverans, tillval, tilläggstjänster och returer. Gäller oberoende av andra kampanjer och erbjudanden.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-21:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
null

Blir det kanske en resa till fjällen under sportlovet? Eller mest lugn och ro i soffan? Kanske behöver du jobba medan barnen flänger iväg på kommunens alla olika sportlovsaktiviteter? Oavsett vad så är sportlovsveckorna en perfekt anledning till att få lite ny inspiration i köket. Hos Tretti hittar du det rätta verktyget om det så är för engagera barnen i matlagningen, experimentera med nya tillagningssätt eller helt enkelt överlåta matlagningen till en robot.

Kom hem till en färdig middag

Vi är många som vill gärna utnyttja den lediga tiden under sportlovet till att umgås med familjen och vara ute i naturen. Så mycket bättre om du då kan slippa tänka på middagen och njuta 100 % av den lediga tiden!

Här passar en Crock Pot perfekt in i bilden. Bara att ladda grytan med ingredienser, sätta igång timern och så står middagen redo efter en lång dag med upplevelser.

En Crock Pot är också en perfekt hjälp i vardagen om du behöver jobba under barnens skollov. Du preppar bara grytan på morgen och ställer in rätt tid, så kan både du och barnen njuta av att komma hem till en ljuvligt doftande middag efter jobb och diverse sportlovsaktiviteter.

Crock Pots hemsida får du tips på hur du enkelt kan förbereda alla middagar under sportlovsveckan med minimal arbetsinsats.

null

Tips på bloggen

null

Gör matlagningen till en lek med barnen

I vardagen kan det ibland vara svårt att hinna med någon mer tidskrävande matlagning än att värma upp en färdig fiskgratäng i ugnen. Så när det äntligen är skollov finns det oftast lite mer tid att umgås och laga mat tillsammans med barnen.

En bra idé för att få barn att äta mer grönt är att servera broccolin, spenaten och annat läskigt som färskpressad grönsaksjuice istället för kokta på tallriken. Vi har tagit fram tre recept på grönsaksjuice som (nästan) alltid går hem även hos de värsta grönsaksvägrarna.

Om ni istället vill lyxa till det med något sött som t.ex. frasiga våfflor eller hemgjord glass så hittar du självklart ett stort utbud av fun cooking apparater hos Tretti.


365 dagars öppet köp
Bli nöjd med ditt val
Snabb frakt
Till tomtgräns
11 x Årets E-handlare
På Pricerunner
Fråga tretti först
tlf. 0771-31 30 31

Fråga Tretti först!

Vi är med från inspiration till installation av vitvaror och hushållsprodukter för hemmets alla rum; från dammsugare och rakapparater till tvättmaskiner och kompletta kökslösningar. Med lång erfarenhet, kunskap och Nordens största sortiment ger vi våra kunder råd till ett bättre hem.
Swish payment
Visa Payment
Mastercard payment
Klarna payment
Bank payment
Bring delivery
Co2 report

Med Trettis nyhetsbrev kommer du vara först med att få:

Exklusiva rabattkoder
Våra bästa erbjudanden
Tips, tricks och inspiration för hemmet

Just nu får du en spännande överraskning vid anmälan!

Tretti AB - Lästmakargatan 20, 2 tr, 111 44 Stockholm - [email protected] - Tlf. 0771 31 30 31 - Organisationsnr. 556665-7606

Prisjakt3,7