JUST NU: FRI FRAKT till tomtgräns/port/DHL ombud
*Gäller ej expressleverans, tillval, tilläggstjänster och returer. Gäller oberoende av andra kampanjer och erbjudanden.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-21:00
Chatten är
öppen
Favoriter
tvatt-tork-tretti

På Tretti vill vi hjälpa dig att hitta den bästa tvätt- och torklösning som gör det enkelt för dig att hitta en bra balans i vardagen. Därför har vi samlat vårt stora utbud under flera olika behovskategorier, så att du enkelt kan hitta precis den typ av tvätt- och torkmaskin som passar dina behov.

Välj rätt modell för just dig

Något av det viktigaste när man köper en tvättmaskin är att välja rätt kapacitet, dvs. hur många kilo smutstvätt som maskinen ska kunna ta. Därför har vi delat upp vårt utbud i olika storlekar som passar olika typer av hushåll. Du hittar allt från små 4-5 kilos tvättmaskiner till rejäla 12 kilos jättar här under.

Vad är viktigast för dig?

Tvättips på bloggen

Ont om plats i tvättstugan?

Ett alternativ om du har svårt att få plats med både en tvättmaskin och en torktumlare är helt enkelt att kombinera dem i en enda maskin- en kombinerad tvätt- och torkmaskin! Tänk dock på att torkkapaciteten för en kombinerad maskin är ungefär halvdelen av tvättkapaciteten. Så du kommer behöva hängtorka en del av dina kläder.

Om du har ett smalt badrum/tvättstuga med ont om plats för att öppna luckan framför tvättmaskinen kan en lösning var en toppmatad tvättmaskin. Det finns flera modeller med kapacitet på 5-7 kg.

Torka, torka, torka sura strumpor

När det kommer till torktumlaren är huvudregeln att välja samma kapacitet som för tvättmaskinen. På så sätt kan du bara flytta över hela tvättlasset utan att behöva tänka. Här är knepet istället att välja rätt typ, frånluftstumlare eller kondenstumlare. Kondenstumlare är enklare att installera och ofta mer miljövänlig, medan frånlufttumlare ofta torkar mer effektivt, men kräver en inbyggd frånluftskanal. Torkskåp torkar mer skonsamt eftersom kläderna inte tumlas, men är inte lika effektiva. Därför funkar torkskåp ofta bra som ett komplement till en vanlig tumlare.

365 dagars öppet köp
Bli nöjd med ditt val
Snabb frakt
Till tomtgräns
11 x Årets E-handlare
På Pricerunner
Fråga tretti först
tlf. 0771-31 30 31

Fråga Tretti först!

Vi är med från inspiration till installation av vitvaror och hushållsprodukter för hemmets alla rum; från dammsugare och rakapparater till tvättmaskiner och kompletta kökslösningar. Med lång erfarenhet, kunskap och Nordens största sortiment ger vi våra kunder råd till ett bättre hem.
Swish payment
Visa Payment
Mastercard payment
Klarna payment
Bank payment
Bring delivery
Co2 report

Med Trettis nyhetsbrev kommer du vara först med att få:

Exklusiva rabattkoder
Våra bästa erbjudanden
Tips, tricks och inspiration för hemmet

Just nu får du en spännande överraskning vid anmälan!

Tretti AB - Lästmakargatan 20, 2 tr, 111 44 Stockholm - [email protected] - Tlf. 0771 31 30 31 - Organisationsnr. 556665-7606

Prisjakt3,7