Spara upp till 25% på massor av varor

0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12-17
  • Måndag 8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Få inspiration bland våra 4 kökstyper och designa ditt eget drömkök.

Att köpa kök är en process med många val och vi finns här för att hjälpa dig att hitta rätt kök för just dig. För att underlätta för dig så har vi tagit fram 4 köksstilar där du har möjlighet att finna inspiration till ditt behov. Är du den trendiga typen, eller är du mer typen som gillar ett modernt och tidlöst kök som aldrig går ur mode. Vad nu än du är ute efter, så har vi den rätta lösningen för just dig.

Hitta det stilpaketet som passar just dig

MODERN & TIDLÖS

Tidlös design är alltid modernt. smarta lösningar med rena och lättskötta ytor blir nämligen aldrig omodernt. sobra färger ger sinnesro och för den som vill utmana stilen finns de mörkare, djärvare färgerna som tillval.

NORDISK

Den nordiska stilen är solid, stilig och genomtänkt. här möter avskalad minimalism varma träslag. naturnära färger överlåter alla detaljer att tala för sig själva.  

TREND

Nya färger, spännande material och mörka träslag sätter tonen för den trendiga stilen. till skillnad från tidlös är det här platsen där vi bryter barriärer och vågar testa det okända. originella detaljer och unika materialval skapar nya möjligheter för den trendmedvetna. 

KLASSISK

Den klassiska stilen skimrar av romantik. gediget hantverk och tradition för tanken till mysiga middagar med vänner i sällskap av levande ljus och god mat.

Hur väljer jag?

För att kunna välja rätt stil så handlar det om att köket ska matcha dina behov. Hur just du lagar mat och lever ditt liv. Du kanske ofta har vänner över på middag, vill att dina barn ska vara en del av matlagningen eller kanske bara är själv i hushållet. Detta är bara en bråkdel av alla behov och önskemål som kan finnas för ett kök. 

När man är i processen att hitta sitt nya kök så handlar det också om att hitta en stil som passar hemmet som du bor i. Är det ett äldre hus där charm och detaljer ska bevaras, eller är det ett nybyggt modernt hus där köket ska vara en tydlig del av en nyskapande design? Eller är det en mindre lägenhet där det är ont om plats och där alla ytor måsta maximeras till det yttersta? Vi hittar rätt kök, till rätt hem.

Sist men inte minst, så handlar det förstås om vilka färger du gillar och som får dig att trivas och må bra, bilken budget du har, hur slitstarkt köket ska vara osv. Med alla dessa valmöjligheter och beslut kan det kännas bra att vända sig till någon som både har kunskap, erfarenhet och viljan att hjälpa dig, hela vägen från inspiration till förverkligande av ditt eget kök. Välkommen till IKON! 

Favoriter

Stäng