0771-31 30 31 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny
Vitvaror som passar till ditt IKEA kök

Vitvaror som passar till ditt IKEA kök

Är du på jakt efter nya vitvaror till ditt IKEA-kök? Då har du kommit helt rätt. Oavsett stilen på ditt kök, de praktiska behov eller din budget så har vi vitvarorna som passar till alla typer av IKEA kök. Låt oss hjälpa dig med att skapa de perfekta vardagsramarna för dig och din familj. Kombinera ditt IKEA kök med våra kvalitétsvitvaror så du kan få ditt drömkök. På den här sidan har vi som sagt samlat alla vitvaror vars mått är kompatibla med IKEA kök.


12 goda råd för att spara på energiförbruket i köket

Varför slösa onödiga pengar och Co2 I ditt kök? Vi hjälper dig med att tänka grönt. Med dessa 12 goda varor i köket kan du spara på energiförbuket. Är du intresserad i fler tips och tricks i vardagen? Isåfall rekommenderar vi att du kollar in vår blogg här. Du hittar garanterat massor av inspiration som kan vara nyttig i vardagen.

Ja tack! Ge mig de 12 goda råd

Recept på bananbröd med blåbär, cashewsmör och dadelsocker

Et kök är inte bara ett kök. Varje dag använder vi många timmar i husets hjärterum. Börja söndagen med att baka läckert bananbröd till familjen. Kolla in receptet nedan och baka ditt helt egna bananbröd som garanterat blir en hit där hemma. Mums! Gillar du att bli inspirerad till matlagningen? Om du inte får nog av läckra recept och inspiration till vardagsmaten så kan du hitta mycket mer av detta inne på vår blogg.

Se vårt recept på bananbröd här


Kombinera ditt IKEA kök med våra kvalitetsvitvaror och få ditt drömkök

Det är inte alla vitvaror som passar till just kök från IKEA eftersom de är gjorda efter speciella mått. Men en rad olika producenter har valt att producera vitvaror i IKEA-mått och du kan därmed få exempelvis en Electrolux diskmaskin eller ett Siemens kylskåp. Du har fortfarande en stor valmöjlighet då det finns flera modeller inom samma kategori med olika funktioner och utföranden. Eftersom du hittat in genom denna sida kan du vara säker på att alla vitvaror i de olika kategorierna passar måtten på ett kök från IKEA. Kikar du på våra generella kategorier finns det ett filter i vänster sida av menyn där du kan välja att endast se vitvaror i IKEA-mått.

De vitvaror du blir presenterad för är originala vitvaror och det enda som skiljer dem åt från övriga modeller från samma producent är just måtten. Så du kan vara säker på att du får en vitvara med samma prestanda och hållbarhet som de ”vanliga” kollektionerna samma producent producerat. De har inte kompromissat med varken funktion eller design i ”IKEA-kollektionerna” utan bara anpassat dem lite i utseendet.


Behöver du hjälp att välja?

På den här sidan har vi som sagt samlat alla vitvaror vars mått är kompatibla med IKEA-kök. På så sätt behöver du bara tänka på funktioner och design när du ska göra ditt val. Och om du skulle bli osäker så står vi alltid redo att hjälpa dig på telefon 0771 - 31 30 31, mail eller chatt.


Favoriter

Stäng