HELGKAMPANJ: FRI FRAKT till tomtgräns/port & DHL ombud

*Erbjudandet gäller samtliga produkter under perioden 2/6 - 4/6 2023. Gäller ej expressleverans, tillval, tilläggstjänster och returer. Gäller oberoende av andra kampanjer och erbjudanden. För gratis leverans av vitvaror välj "standard" vid leverans.

0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • TisdagStängt
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Babyprodukter

Babyprodukter

Det finns flera saker som gör den första tiden med barnet enklare. Till dessa hör bland annat babyvakter, som låter dig göra annat medan barnet sover och samtidigt ha full koll på läget, samt bröstpumpar som underlättar amning genom att göra matningen möjlig oavsett tidpunkt och plats. Som alltid är förberedelse och planering oslagbart och det gäller i högsta grad en bebis eftersom du lätt bli låst och kan uppleva det som omöjligt att åka iväg och köpa saker under de första veckorna. Ta dig därför tid att fundera på vad du behöver innan barnet föds och om möjligt gör iordning så mycket du kan.

Babyvakter

Babyvakter används för att du ska kunna höra ljud från rummet där barnet vistas när du själv befinner sig i ett annat rum. Babyvakten består därför alltså av två enheter, en sändare och en mottagare. Olika kvalitet på olika apparater handlar främst om räckvidden på mottagningen mellan enheterna och olika extrafunktioner som exempelvis nattlampa, vaggvisor, bildtagningsfunktion och även mätning av luftfuktigheten och temperaturen i rummet. Utvecklingen har tagit steget till app-styrda babyvakter där de flesta funktioner kan fjärrstyras. Självklart är mottagningen/täckningen central i valet av babyvakt oavsett om apparaten är app-styrd eller inte. Det är här man bör lägga störst fokus vid val av apparat. Kontrollera angivet maxavstånd och om signalen kan störas av specifika egenskaper i din bostad. Mer avancerade funktioner kan vara bra för att öka din flexibilitet och till exempel göra det möjligt att samla data över vilka förhållanden råder när barnet sover som bäst, för att på så sätt kunna anpassa sovrumsmiljön.

Bröstpumpar

Med hjälp av bröstpumpen pumpar du smidigt mjölk för förvaring i flaskor. Det kan vara ett bra alternativ om du måste vara ifrån barnet medan det fortfarande ammar, eller för att underlätta matningen i olika situationer. Bröstpumpar finns både som manuella och elektriska. Elektriska pumpar har olika inställningar för att simulera olika sugeffekter och för att stimulera reflexerna för mjölkproduktionen att komma igång. De elektriska pumparna är i regel snabbare och passar bra för den som har ont om tid. Set finns att köpa där det ingår manuell pump. Manuella pumpar är oftast mindre och lämpar sig bra för resor. Flaskor ingår oftast vid köpet av pump och i vissa fall medföljer adaptrar för anpassning till olika flaskmodeller. Det senare är smidigt om du redan har flaskor du vill kunna använda med pumpen.

Sterilisatorer

Ångsterilisatorer används för nappar och nappflaskor och finns i flera storlekar och modeller. De fungerar genom att ånga passerar runt objekten steriliserar dem. På så sätt minskar risken för infektioner hos barnet. Sterilisatorer används främst till nappar, nappflaskor och annat som barnet har i munnen. Vid val av sterilisator bör man framförallt avgöra hur många flaskor eller nappar man kommer att behöva sterilisera åt gången och välja kapacitet därefter. Vill man ha en apparat som fungerar på resa kan man välja en mindre maskin för en nappflaska i taget eller en sterilisator som kan användas i mikrovågsugnen om du kommer att ha tillgång till en. En mindre apparat kan bli ett bra resekomplement till en större sterilisator för vardagsbruk.

Favoriter

Stäng