HELGKAMPANJ: FRI FRAKT till tomtgräns/port & DHL ombud

*Erbjudandet gäller samtliga produkter under perioden 2/6 - 4/6 2023. Gäller ej expressleverans, tillval, tilläggstjänster och returer. Gäller oberoende av andra kampanjer och erbjudanden. För gratis leverans av vitvaror välj "standard" vid leverans.

0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • TisdagStängt
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Hårborttagning

Hårborttagning

Det finns många goda anledningar till att ta bort hår. Det kan vara obekvämt, ohygieniskt, störande eller av kosmetiska anledningar. Sommarsolen blir mer njutningsfull, och de tighta vinterkläderna kliar betydligt mindre när det irriterande kroppshåret försvinner. Det finns ett stort utbud av olika typer av hårborttagning – epilatorer, vaxmaskiner och hårborttagning med ljus, till exempel. Här hjälper vi dig välja rätt verktyg.

Epilatorer

Epilatorerna är andra generationens rakapparater, utformade för att gå steget längre när det kommer till att avlägsna hår och hålla det borta. De roterande knivarna har bytts ut mot dussintals små pincetter som griper tag i även de minsta hårstråna och drar ut dem på samma sätt som du plockar ögonbryn eller envisa skäggstrån. Ju mer du använder epilatorn, desto mer van blir du och efter några gånger är det många som inte upplever något annat än en lätt irritation. Dessutom är de flesta av epilatorerna i vårt sortiment anpassade för att du ska kunna använda dem under vatten, vilket hjälper dig och din hud att slappna av. Välj en sådan modell om du har en lägre smärttröskel.

En epilator ger len hud i många veckor framöver, utan att du behöver traggla med slöa rakhyvlar och oroa dig över skärsår på ben och armar. Snabbt, effektivt och med ett helt hårfritt resultat – precis vad du önskar dig till sommaren.

Vaxmaskiner

Vaxning är en gammal hederlig metod för att få mjuka och hårlösa ben, armar, armhålor och så vidare. Det är dessutom fullt möjligt att göra hemma, utan att du behöver lägga ut förmögenheter. Vi har vaxmaskiner för dig som är nyfiken på att utforska andra tekniker än rakning, eller dig som tröttnat på att gå till salong för vaxning. Du sätter på vaxrefillen på apparaten, låter den värma upp vaxet till lämplig temperatur och drar ut vaxet där du vill bli av med hår. Lägg på de medföljande remsorna, och dra snabbt bort dem motsatt hårets riktning. Vaxet följer med, och du få mjuk, len hud.

En vaxmaskin är ett alternativ för såväl kvinnor som män, ung som gammal. Den är ett billigare alternativ till salongsvaxning, och kan användas på såväl armar och ben som på bröst och runt bikinilinjen.

Hårborttagning med ljus

I takt med att all annan teknik utvecklas så gör även hårborttagningsapparaterna det. Hårborttagning med ljus är vaxning utan smärta – håren trillar ur sina hårsäckar, och allt du känner är lite värme.

Hur går det till? Tekniken bakom hårborttagning med ljus kallas för IPL, kort för ”Intense Pulsed Light”. Som namnet antyder använder sig apparaten av intensiva ljuspulser, som tas upp av hårets melanin och omvandlas till värme, varpå hårsäcken blir varm och släpper ifrån sig håret. För att tekniken ska fungera krävs att din hud inte är för mörk och dina hårstrån inte allt för ljusa.

Den här typen av hårborttagning är perfekt för dig som verkligen vill bli av med hår, oavsett vilket område på kroppen det gäller. Efter en behandling är området hårfritt i veckor, och ju mer ihärdig du är med att regelbundet ta bort hår, desto tunnare och mindre kommer hårstråna att bli. Om du har tur kan du så småningom bli mer eller mindre hårfri.

Favoriter

Stäng