HELGKAMPANJ: FRI FRAKT till tomtgräns/port & DHL ombud

*Erbjudandet gäller samtliga produkter under perioden 2/6 - 4/6 2023. Gäller ej expressleverans, tillval, tilläggstjänster och returer. Gäller oberoende av andra kampanjer och erbjudanden. För gratis leverans av vitvaror välj "standard" vid leverans.

0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • TisdagStängt
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Skönhet

Skönhet

Att unna dig själv en skönhetsbehandling hemma stärker välbefinnandet. Skönhet betyder ofta en balanserad helhet och att fötter, händer, hår och ansikte får lika mycket uppmärksamhet. Det finns en stor bredd av el- och batteridrivna apparater avsedda för skönhetsvård, som hjälper dig få frisk och fräsch hy. För manikyr och pedikyr, det vill säga hand- och fotvård, finns elektriska filar såväl för huden som för polering av naglarna. Till huden i ansiktet och på kroppen finns bland annat elektriska borstar som djuprengör huden. Elektriska ansiktsborstar finns även för män. För att få bort oönskad hårväxt på kroppen finns också uppladdningsbara så kallade epilatorer. Vad du ska välja beror på vilken del av kroppen du vill vårda och framhäva.

Manikyr & Pedikyr

Det finns ett flertal eldrivna set på marknaden som innehåller tillbehör för både fötter och händer. De eldrivna filarna har tillbehör för både slipning av hud och naglar och polering av naglar. Att tänka på innan köp förstås är främst om du vill ha en kombinerad fil. Det finns set med både fotfil, nagelfil och polering. Vad du än föredrar kan det vara värt att tänka på om du vill ta med apparaten på resa och då välja en lätt och smidig apparat samt se till att den har voltomställning. Behöver du inte ett helt set, eller om du vill komplettera verktyg du redan har, kan du också köpa separata fot- och nagelfilar. Om du har mycket förhårdnader på fötterna är en fotfil en bra investering.

Hudvård

Eldrivna, roterande hudborstar används för att få bort döda hudceller i ansiktet och på kroppen. För män funderar de även mjukgörande för skäggstubb. Hudborstar kan användas både på torr och våt hud och är därför vattentäta. Borsten rengör ansiktet från smuts, bakterier och make-up och öppnar upp porerna.

Hos oss finns även epilatorer som används för att ta bort hårstrån i ansiktet på hakan, ögonbrynen och överläppen m.m. Om du vill ta bort tunna, fina strån så bör du se till att apparaten klarar det. Se också till att epilatorn är lätt att hantera så att du får en noggrann borttagning.

Make-up

Många verktyg kan hjälpa dig få ut det mesta av din make-up. Batteridrivna ögonfransböjare arbetar med värme ungefär som en locktång för håret och är mer effektiva än den konventionella ögonfransböjaren. Se till att apparaten värms upp snabbt och att den är lätt och smidig så att du enkelt kan ta den med dig. Inbyggda LED-ljus hjälper dig att se även de tunnaste fransarna.

Speglar

Slutligen, för alla typer av ansiktsbehandling behöver du speglar och bra ljus. En spegel med inbyggd, batteridriven belysning är bra eftersom det ger dig bra belysning för ansiktsvård var du än befinner dig. En kombination av två speglar i en – en vanlig och en med förstoring – ger dig större flexibilitet.

Favoriter

Stäng