HELGKAMPANJ: FRI FRAKT till tomtgräns/port & DHL ombud

*Erbjudandet gäller samtliga produkter under perioden 2/6 - 4/6 2023. Gäller ej expressleverans, tillval, tilläggstjänster och returer. Gäller oberoende av andra kampanjer och erbjudanden. För gratis leverans av vitvaror välj "standard" vid leverans.

0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • TisdagStängt
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Massage & Välbefinnande

Skäm bort dig själv med massage för att öka ditt välbefinnande

I kategorin massage och välbefinnande hittar du allt du behöver för att skämma bort dig själv och hjälpmedel som får dig att slappna av och återhämta dig. Att exempelvis boka massage hos en professionell massör kan vara dyrt och omständligt att få till. Det är kanske svårt att hitta en lucka i din kalender på grund av jobb, familj och andra aktiviteter? Eller så finns helt inte ekonomin till att betala för massage. Vi gör det enkelt för dig att skämma bort dig själv (eller någon annan) och på ett enkelt sätt öka ditt välbefinnande hemma.

Hos oss hittar du många produkter som hjälper dig att öka både ditt psykiska välbefinnande som ditt fysiskavälbefinnande.

Du kan bland annat hitta:

Massageprodukter

Att kunna ge sig själv en välbehövlig massage hemma kanske låter för bra för att vara sant? Men sanningen är att hos oss hittar du många massageprodukter och massagetillbehör som gör att du kan skämma bort dig själv eller någon du håller kär ordentligt. Det är enkelt, smidigt och framförallt billigt jämfört med vad du får betala om du går till en massör.

Massagedyna

En massagedyna är ett bra val för dig som vill ha en riktig genomkörare. En massagedyna kan massera hela ryggen, skuldrorna och nacken. Den hängs enkelt upp på en stol, soffa eller fåtölj och är enkel att ta med. Du kan till exempel ta med den på semestern, till sommarstugen eller varför inte när du ska köra bil långt? Oavsett om du behöver få spända muskler att slappna av eller om du bara vill ha en massage för att det är skönt kan en massagedyna vara en perfekt investering.

Massagestol

En massagestol eller en massagefåtölj är en rejäl stol/fåtölj där du kan få en ordentlig genomkörande. Det ger dig ungefär samma som massagedynan men är inte lika mobil. Men att ställa in en massagestol i till exempel vardagsrummet gör att du flera gånger per dag enkelt kan få en bra massage medan du ser på TV, stickar eller bara slappnar av.

Massageapparat

Med en massageapparat kan du lätt och smidigt ge dig själv eller någon annan massage. Du väljer själv vilket område på kroppen du vill ha massage och kör massageapparaten över det området. Ofta finns många olika inställningar så att du kan anpassa massagen efter hur du vill ha den just den dagen. En massageapparat passar perfekt till dig som har ett problemområde där musklerna är extra spända. Dessutom kan du enkelt ta med massageapparaten var du vill eftersom att den inte tar särskilt mycket plats.

Det brukar dessutom medfölja flera olika munstycken som du kan byta mellan. De flesta massageapparater har även infraröd värme (IR) som du kan slå på. Detta gör att du blir uppvärmd i musklerna inifrån och ut på ett mycket behagligt sätt. Infraröd värme hjälper dessutom till att smärtlindra, förbättra cirkulationen och få musklerna att slappna av. På så sätt får du extra mycket effekt av din massage och kan samtidigt öka ditt fysiska välbefinnande.

Värmeprodukter

Om du investerar i en produkt som kan skapa och alstra värme kommer du vara tacksam hela vinterhalvåret (och även på sommaren om man tänker på hur en svensk sommar kan se ut). Med en värmedyna, värmefilt eller en annan värmeprodukt kan du få elektrisk värme på ett mycket komfortabelt och enkelt sätt.

De flesta värmeprodukter har dessutom en timer så att du kan välja att ställa in den på exempelvis 30 minuter. Detta är en stor fördel om du vill använda värmeprodukten i sängen. Du kan tryggt somna med värmeprodukten utan att behöva tänka på avstängning. Nästan alla värmeprodukter är dessutom brandsäkra och har ett överhettningsskydd vilket gör att du inte behöver oroa dig för brand.

Följande värmeprodukter kan du hitta hos tretti.se:

Fotbad

Att unna sig ett varmt och skönt fotbad är något som ökar ditt välbefinnande och dessutom kommer dina fötter kommer att tacka dig. Här hittar du olika modeller med funktioner som gör fotbadet till en fulländad upplevelse. Till exempel kan du på de flesta fotbad slå på bubblor eller massage och på så sätt få massage samtidigt som du mjukar upp fötterna ordentligt.

På de flesta fotbad finns en värmhållningsfuktion vilket gör att fotbadet värmer upp och sedan håller vattnet på den temperatur du har valt. På så sätt slipper du byta vatten eller fylla på med varmare vatten utan kan njuta av massage och mjukgörning av dina fötter så länge du vill.

Men vad är egentligen välbefinnande?

Välbefinnande, psykisk som fysisk, kan vara olika från person till person. Så frågan du måste ställa är snarare "Vad är välbefinnande för dig?". Hos många så hänger massage och välbefinnande ihop, men för vissa kan hälsa och välbefinnande vara en mer korrekt perception. Men välbefinnande är helt enkelt det som får dig att må bra både på utsidan och insidan och det kan skilja hos olika människor. En del tycker att yoga och meditation är välbefinnande, medan det för andra kan vara massage eller en promenad i skogen.

Favoriter

Stäng