Upp till 20% på Bosch vitvaror & alla dammsugare*

Se utbudet *Gäller ej varor märkta med "Alltid prisvärd" eller returvaror. T.o.m. 18/5-21

0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12-17
 • Måndag 8:30-21
 • Tisdag8:30-21
 • Onsdag8:30-21
 • Torsdag8:30-21
 • Fredag8:30-16
 • Lördag12-17
 • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Soehnle

Soehnle är ett tyskt kvalitetsmärke som har sitt ursprung ända tillbaka i 1868, då företaget producerade sin första köksvåg. Sedan dess har sortimentet vuxit till mycket mer än bara köksvågar och idag kan Soehnle erbjuda en lång rad produkter så som badrumsvågar, fitnesstrackers, blodtrycksmätare, luftrenare, med mera. Soehnle är bland annat känt för att vara experter inom precisa mätningar, och vill du ha noggranna mätningar ska du välja Soehnle.
Soehnle kännetecknas av en minimalistisk och snygg design och har bl.a. vunnit flera designpriser. Förutom den snygga designen är produkterna mycket användarvänliga och lätta att nyttja. Du får upp till 5 års garanti när du köper en Soehnleprodukt och är därmed också garanterad en produkt som du kan använda i många år.

Sortiment

Soehnles motto är "Life in balance" och de har ett stort sortiment som är anpassat därtill. Du kan göra olika slags mätningar och på så sätt vara med om att skapa ett liv i balans. Du får en bättre insikt i din kropp och kan följa din utveckling på närmaste håll. Det kan även fungera som en motivationsfaktor till att göra slag i saken och komma igång. Några av produkterna har till och med en app som du kan ladda ned till din smartphone och appen sparar då alla dina mätningar. Dessutom kan du i appen fylla i dina egna mål för hur många steg du vill gå varje dag, hur många kcal du vill förbränna, etc.
Sortimentet består av:

 • Personvågar
 • Köksvågar
 • Fitnesstrackers
 • Blodtrycksmätare
 • Luftrenare/-fuktare

Se det stora urvalet här

Köks-/personvågar

Soehnle har ett stort sortiment inom köks-/personvågar och oavsett om du är på jakt efter en personvågar med kroppsanalys eller en köksvåg som kan väga upp till 20 kg, så har Soehnle en produkt. Du hittar även köks-/badrumsvågar i alla prisklasser och till och med med tillhörande app. Oavsett vilken modell du väljer har de alla en sak gemensamt: hög kvalitet, och det är 3,5 års garanti på alla produkterna.

Fitnesstracker

Soehnle har olika modeller av fitnesstrackers, och erbjuder både en enkel modell och en mycket avancerad modell med massor av funktioner. Gemensamt för alla fitnesstrackers är att de kan kopplas ihop med Soehnle Connect appen, där alla dina data sparas, och det finns till och med ytterligare funktioner i appen som t.ex. inmatning av dina egna personliga mål.

Blodtrycksmätare

Soehnle erbjuder olika modeller av blodtrycksmätare och några av dem kan till och med kopplas till Soehnle Connect appen, där alla dina mätningar sparas. Så behöver du inte skriva ner dina mätningsresultat innan du ska till läkaren, t.ex. Appen sparar alla dina data och du kan dessutom exportera dem till Excel och skicka dem direkt till din läkare. När man köper en blodtrycksmätare är det mycket viktigt att den mäter precist. Alla blodtrycksmätare från Soehnle lever upp till samtliga krav som är registrerade hos läkemedelsverket och manualen finns bl.a. på svenska, norska och danska.

Luftrenare/-fuktare

Önskar du dig ett bättre inomhusklimat, har Soehnle flera olika lösningar inom både luftfuktare och luftrenare. Det finns till och med möjligheten att få en luftrenare som kan kopplas till Soehnle Connect appen, så du kan se hur inomhusklimatet är och styra det från din smartphone.

Soehnle Connect app - 1 app till alla produkter

Med Soehnle Connect appen behöver du bara en app till alla dina Soehnle-produkter. Många andra märken har en app till blodtrycksmätaren och en annan till badrumsvågen, vilket gör det svårt att överskåda. Soehnle samlar alla dina mätningar i en och samma app och ger dig en samlad överblick. Du kan till och med mata in dina egna mål, t.ex. framtida önskevikt, hur många steg du vill gå, hur många kcal du vill förbränna per dag, m.m. Appen kommer då att påminna dig om dina mål och är den perfekta motivationsfaktorn till att nå dina mål.

Favoriter

Stäng