Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.

Logo
0771-31 30 31 öppet idag kl. 08:30-21:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Shop
Trender & Design

Julklappstips 2021!

Nu är det snart jul igen och jakten på julklappar har redan börjat för många. Den alltid återkommande frågan är vad man ska köpa; ibland är huvudet bara helt tomt på idéer. Frukta inte! Vi på Tretti har samlat ihop våra bästa tips på julklappar 2021.

Massageprodukter för ömma ryggar

I och med coronapandemin har det här året varit rätt så olikt övriga år. Många har tagit hem arbetsdatorn och flyttat in i vardagsrummet, sovrummet, barnens rum eller liknande för att sätta upp ett hemmakontor. Ett temporärt hemmakontor bjuder inte alltid på de mest ergonomiska av arbetspositioner, och efter några månader är vi flera som känner av en öm rygg, spända axlar eller en ond nacke. Vad passar då bättre än en massageprodukt i julklapp? Massagepistolen spås bli årets julklapp, men det finns såklart massor av andra massageprodukter att välja på.

En klassiker för personer med ont om tid - robotdammsugaren!

En sak som alla skulle behöva mer av är tid - det är ett under att det aldrig verkar finns tillräckligt med tid till allt man vill göra. Just tid kan vara svårt att ge bort i julklapp, men den näst bästa lösningen är att ge bort en sak som gör att mottagaren själv kan frigöra tid. Ridå för robotdammsugaren!

Rob

Robotdammsugaren blev årets julklapp redan 2015, men idag är modellerna mycket bättre och det finns både högteknologiska varianter och alternativ till mer överkomliga priser att välja mellan. Numera finns det även robotar som tvättar golvet!

Ta hem kafékänslan med en egen espressomaskin

Uppmaningen att undvika kontakt med andra och restriktioner på serveringsställen har gjort att många har fått fika hemma istället för på kafé. Inget fel i det, men ibland kan man sakna en god espresso eller latte som alternativ till bryggkaffet. Men det finns en enkel lösningen - ge bort en espressomaskin i julklapp! Det finns massor av alternativ i flera olika prisklasser, allt från smarta kapselmaskiner och helautomatiska espressomaskiner där man kan välja mellan olika kaffevarianter med ett enkelt knapptryck, till halvautomatiska espressomaskiner där man själv maler kaffet och skummar mjölken separat till.

Kaffe

Om det är en inbiten bryggkaffedrickare som ska få julklappen så kan du ändå ger en lyxig touch till morgonkaffet med en egen kaffekvarn i gåva. Doften av nymalet kaffe ger verkligen en kick till tröga vardagsmorgnar.

Underlätta för nya hemmabagare med en köksassistent

För att minska risken för sprida corona-smittan vidare har många hushåll också helt undvikit att gå ut och istället grottat ned sig i allsköns hobbyprojekt. I våras vittnade butikshyllor tomma på mjöl och socker om att många har satt i system att baka eget.

Till den nyfrälsta hemmabagaren kan en snygg köksassistent vara en bra julklapp. En riktig guldklimp är t.ex. en assistent i snygg design från Electrlux, men det finns förstås också massor av bra alternativ till något lägre priser.

Köksassistent

För hemmabagare som ligger mer åt det lata hållet finns det såklart också en lösning. Med en bakmaskin är det bara att hälla i ingredienserna och starta, så fixar maskinen resten. De flesta bakmaskiner har också en timer så att man kan preppa kvällen innan och sedan vakna till doften av nybakat bröd dagen efter. Den julklappen skulle inte jag tacka nej till.

Ge bort lite solljus

Under vinterhalvåret ligger mörkret som ett tungt täcke över Sverige och många känner av vintertröttheten. En trevlig julklapp kan därför vara att ge bort lite extra solljus i form av en ljusterapilampa eller ett wake-up light.

En ljusterapilampa imiterar solljuset, vilket brukar ge mer energi och minska trötthet för användaren. Perfekt för mottagaren att ställa på hemmakontoret som kanske har mindre bra belysning!

Ett wake-up light är en form av väckarklocka som efterliknar soluppgången. Det gör att man vaknar mer naturligt på morgonen då ljuset sakta sprids genom rummet. Vissa modeller har också möjlighet att lägga till ljudinställningar såsom fågelsång eller vågskvalp. En bra julklapp till någon som är konstant morgontrött.

Hoppas du har fått lite fler idéer och tips på julklappar. Du är också alltid välkommen att ringa oss på Tretti för mer produktinformation och rådgivning. Lycka till i julklappsjakten!

Favoriter

Stäng