Recept på Cashew Fudge
Fudge är en storfavorit i de svenska hemmen och i lösgodisspåsen. Om du aldrig testat att baka dina egna så kommer här ett superenkelt recept på hemmagjord vegansk fudge som med stor risk blir det nya favoriten i godisskålen. Receptet presenteras i samarbete med @thenordickitchen.
Ingredienser
100 g cashewnötsmör
1 1/2 dl kokosolja, smakneutral
1/2 tsk äkta vaniljpulver
en nypa havssalt
2 msk lönnsirap
Instruktioner
- Värm cashewsmöret på låg värme tills slätt och flytande.
- Tillsätt övriga ingredienser och rör om noga.
- Täck en fyrkantig form med bak
plåtspapper och häll ner smeten i formen (en matlåda fungerar utmärkt). - Ställ formen i kylen i minst 3 timmar, eller över natten.
- När fudgen stelnat, skär den i små kuber och förvara i kylen.
Kolla in vårt stora urval av kastruller här