Vi upplever just nu problem med vår leveranstjänst. Beställningar kan anlända senare än väntat.

Ett fel hos transportören har orsakat leveransförseningar för vissa beställningar. Stort tack för ditt tålamod och förståelse! Vi hoppas snart kunna leverera som vanligt. Frågor? Maila [email protected].

Logo
0771-31 30 31 öppet idag kl. 12:00-17:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-19:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Shop
Matlagning

Recept på pastasallad med gröna sojabönor och balsamvinägrett

Recept på pastasallad med gröna sojabönor och balsamvinägrett

Vardagsmat som man enkelt kan äta flera dagar i rad och som smakar fantastiskt. Receptet innehåller också hemmagjord balsamvinägrett som dessutom kan användas till andra maträtter under veckan. I samarbete med @thenordickitchen.

Ingredienser
4 portioner

400 g fusilli
100 g svarta oliver
20 körsbärstomater
70 g bladspenat
250 g gröna sojabönor
1 röd eller gul paprika


Balsamvinägrett

3 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
1/4 röd lök, finhackad
1/2 tsk salt
en nypa nymalen svartpeppar


Till servering

Tzatziki
Nybakat bröd


Instruktioner

  1. Börja med att förbereda balsamvinägretten. Blanda balsamvinäger, salt och peppar i en skål. Tillsätt olivoljan under omrörning och blanda slutligen i den finhackade rödlöken. Ställ åt sidan.
  2. Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen. När pastan är klar, häll av vattnet och blanda samman pastan med dressingen. Låt svalna i rumstemperatur.
  3. Hacka paprikan i mindre bitar och dela oliver och körsbärstomater i halvor.
  4. Blanda samman paprika, tomater, oliver, sojabönor och bladspenat med pastan.
  5. Servera med tzatziki och bröd.


Kolla in vårt stora urval av hushållsprodukter här som gör matlagningen ännu roligare.
Pasta sallad -1080x1350

Dessert
Middag
Recept

Favoriter

Stäng