Spara 6% på köp över 4000:-***

*Gäller ej redan, nedsatta varor, "Alltid prisvärd", tillbehör, returvaror eller tjänster. T.o.m. 06/10-21.

Logo
0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12-17
  • Måndag 8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Shop
Matlagning

Recept på rostad brysselkål med granatäpple och solrosfrön

Recept på Rostad brysselkål med granatäpple och solrosfrön

Testa detta smakrika recept med rostad brysselkål och granatäpple som passar perfekt till middagsbjudningen eller bara till att lyxa till det lite extra i vardagen. Receptet presenteras i samarbete med @thenordickitchen.

Ingredienser

1 kg brysselkål
1-2 msk olivolja
Salt
Svartpeppar
Solrosfrön
Granatäppelkärnor


Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200°C.
  2. Skär bort stammen på brysselkålen och avlägsna de yttersta bladen. Dela i halvor.
  3. Lägg kålen på en plåt klädd med bakplåtspapper. Ringla över olivolja och rör runt så att kålen och oljan blandas. Sprid ut kålen över plåten och krydda med salt och peppar.
  4. Rosta mitt i ugnen tills gyllene och mjuka, det tar ca 20-30 minuter.
  5. Häll upp kålen på ett fat och sprinkla över solrosfrön och granatäppelkärnor.
  6. Servera!


Kolla in vårt stora urval av ugnar här
Rostad brysselkål -1080x1350

Middag
Recept

Hans från Tretti

Hans gillar att hitta enkla tips och tricks som kan förenkla vardagen så att man får tid till sånt som verkligen betyder något. Han gillar att dyka ner i ämnen som kan inspirera och vägleda till nya idéer och tankar.

Favoriter

Stäng