Vi upplever just nu problem med vår leveranstjänst. Beställningar kan anlända senare än väntat.

Ett fel hos transportören har orsakat leveransförseningar för vissa beställningar. Stort tack för ditt tålamod och förståelse! Vi hoppas snart kunna leverera som vanligt. Frågor? Maila [email protected].

Logo
0771-31 30 31 öppet idag kl. 12:00-17:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-19:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Shop
Matlagning

Recept på rostad brysselkål med granatäpple och solrosfrön

Recept på Rostad brysselkål med granatäpple och solrosfrön

Testa detta smakrika recept med rostad brysselkål och granatäpple som passar perfekt till middagsbjudningen eller bara till att lyxa till det lite extra i vardagen. Receptet presenteras i samarbete med @thenordickitchen.

Ingredienser

1 kg brysselkål
1-2 msk olivolja
Salt
Svartpeppar
Solrosfrön
Granatäppelkärnor


Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200°C.
  2. Skär bort stammen på brysselkålen och avlägsna de yttersta bladen. Dela i halvor.
  3. Lägg kålen på en plåt klädd med bakplåtspapper. Ringla över olivolja och rör runt så att kålen och oljan blandas. Sprid ut kålen över plåten och krydda med salt och peppar.
  4. Rosta mitt i ugnen tills gyllene och mjuka, det tar ca 20-30 minuter.
  5. Häll upp kålen på ett fat och sprinkla över solrosfrön och granatäppelkärnor.
  6. Servera!


Kolla in vårt stora urval av ugnar här
Rostad brysselkål -1080x1350

Middag
Recept

Favoriter

Stäng