Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.

Logo
0771-31 30 31 öppet idag kl. 08:30-21:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Shop
Trender & Design

Samarbete: Gästbloggare Lilié Biskopsdotter om att inreda köket i retrostil

Vi använder [micron](https://www.tretti.se/vitvaror/ugnar/fristaende-mikrovagsugn/), vattenkokaren och brödrosten varje dag och det är just dom sakerna som får ett kök att se stökigt ut, tycker jag.  Speciellt om alla har olika stilar och färger.

Välj snygga färger och håll det i samma stil

Det svåraste rummet att inreda i ett hus tycker jag är köket! Hur jag än vrider och vänder på saker så ser det ofta stökigt ut då man måste ha alla saker framme när man lagar mat och diskar mm. Man vill ha allt lättillgängligt och nu när man fått barn så står det ju vällingburkar, nappflaskor och tallrikar framme jämt och diskstället är alltid fullt. Därför tänkte jag nu byta ut alla köksmaskiner så att det blir lite trevligare i köket.

Mitt tips till alla som ska inreda köket är att välja snygga färger på alla köksprylar, och helst hålla det i samma färg/stil. Det gör så mycket till ett kök. Och man bör även tänka på helheten, det passar inte så bra att ha en stil på kökslampan, en stil på tapeten och sedan olika material och färger på spis, kyl och köksmaskiner.

kök i retrostil

Köksmaskiner i retro stil

Jag älskar "Retro stilen" i kök, min dröm är att ha alla köksmaskiner i retro stil och även spis och kyl. Man får ta en sak i taget, nu har jag bytt ut vattenkokaren och idag bytte jag äntligen ut vår fula silverfärgade brödrost som var jättesvår att hålla ren!Tänk att man kan bli så lycklig över en brödrost, jag fick hem denna benvita retro brödrost från Tretti.se av märket Morphy Richards. Jag fullkomligt älskar den!

brodrost

biskopsdotter brodrost 4

Tänk igenom din stil

Självklart är det svårt att hålla en stil för alla dessa kökprodukter är dyra och det blir ofta så att man köper dom vid olika tillfällen och fyndar gärna när det är billigt någonstans. Men har man möjlighet och känner man att det är rörigt i köket så kan jag starkt rekommendera att tänka igenom sin stil och framförallt sina köksapparater.

brodrost 2

Man behöver inte ha allt på diskbänken

Tex så har jag inte alla apparater framme, mixen får stå i skåpet och man behöver inte ha allt på diskbänken. Jag valde nu att ställa brödrosten i hörnskåpet för att sprida ut alla saker och inte samla allt i en klunga på köksbänken.

biskopsdotter brodrost 1

Nu väntar jag bara på att min nya mikro ska komma och sedan skulle jag även vilja ha en köksradio i retro stil. Men som sagt, man får ta en sak i taget, jag har iaf hittat min stil nu och det känns så skönt.

Lilié Biskopsdotter skriver i samarbete med Tretti

Favoriter

Stäng