Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.

Logo
0771-31 30 31 kundservice är stängd
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • FredagStängt
  • LördagStängt
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Shop
Trender & Design

Vågar du släppa in hushållsrobotarna i hemmet?

De flesta har nog hört om robotdammsugaren eller robotgräsklippare, men det finns fler robotar som kan hjälpa dig med tråkiga hushållssysslor. Vi har gjort en lista med de robotar som finns tillgängliga på marknaden redan nu – så att du direkt kan lägga vantarna på en.

Robotdammsugare

Det är nu rätt många år sedan de första robotdammsugarna korsade tröskeln till våra hem. Sedan dess har de blivit mer och mer avancerade; de kan köra längre tid, suga upp mer damm och orientera sig bättre runt möbler och hörn.

Robotdammsugare

Golvrengöringsrobot

Golvrengöringsroboten är besläktad med robotdammsugaren – om du råkar stöta på en kan det vara svårt att se skillnaden. Men en golvrengöringsrobot är skapad för att tvätta golvet. Den passar inte så bra till hem med många heltäckningsmattor, men om du har hårda parkettgolv kan en golvrengöringsrobot spara dig många timmars golvtvätt.

Rengöringsrobot golvtvättare

Robotgräsklippare

Har du en stor gräsmatta kan en robotgräsklippare göra underverk. Den passar perfekt till som gräsytor – vissa modeller kan täcka ett område på upp till 2500 m2. En robotgräsklippare kan därför vara lite onödig till en mindre radhusträdgård, men till den som ska underhålla en stor trädgård kan den vara en ovärdelig hjälp.

Robotgräsklippare

LÄS OCKSÅ: Våren är här – vi hjälper dig med att förbereda trädgården

Grillrengöringsrobot

Sommarväder innebär grillsäsong och grillsäsong betyder tyvärr också rengöring av grillen. Om du någon gång har provat att skrubba rent ett grillgaller så vet du hur besvärligt det kan vara. Varför inte överlåta jobbet åt en robot? Grillbot är en rengöringsrobot för både kol- och gasolgrillar. När du är färdig med grillningen kan du låta grillbot rensa gallret fastän grillen fortfarande är lite varm. Grillboten tåls nämligen temperaturer upp till 120 grader.

Embedded content:https://www.youtube.com/embed/3HgM8k7Ao1w

LÄS OCKSÅ: Så får du perfekt grillat kött

Fönsterputsrobot

Det senaste tillskottet i skaran av hushållsrobotar är fönsterputsaren. Den klarar också att rengöra speglar och andra glatta ytor som t.ex. bordskivor. Rengöringen sker genom en kombination av putsning med mikrofiberduk och dammsugning med en kraftig, liten dammsugare.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/PjIGwAKRBSY

Mer tekniktips till hushållet

Favoriter

Stäng