0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Vitvaror till IKEA-kök

Integrerade vitvaror till IKEA-kök (här kan du vara säker på att måtten stämmer!)

Är du på jakt efter nya vitvaror till ditt IKEA-kök? Då har du kommit helt rätt. Här på sidan hittar du:

Det är inte alla vitvaror som passar till just kök från IKEA eftersom de är gjorda efter speciella mått. Men en rad olika producenter har valt att producera vitvaror i IKEA-mått och du kan därmed få exempelvis en Electrolux diskmaskin eller ett Siemens kylskåp. Du har fortfarande en stor valmöjlighet då det finns flera modeller inom samma kategori med olika funktioner och utföranden. Eftersom du hittat in genom denna sida kan du vara säker på att alla vitvaror i de olika kategorierna passar måtten på ett kök från IKEA. Kikar du på våra generella kategorier finns det ett filter i vänster sida av menyn där du kan välja att endast se vitvaror i IKEA-mått.

De vitvaror du blir presenterad för är originala vitvaror och det enda som skiljer dem åt från övriga modeller från samma producent är just måtten. Så du kan vara säker på att du får en vitvara med samma prestanda och hållbarhet som de ”vanliga” kollektionerna samma producent producerat. De har inte kompromissat med varken funktion eller design i ”IKEA-kollektionerna” utan bara anpassat dem lite i utseendet.

Vi har endast listat ovan fyra kategorier eftersom det är de som ska kompletteras med en kökslucka och då är det viktigt att veta om det går att använda till Ikea-kök. Då det gäller spisar/ugnar/hällar så ska de inte täckas med en kökslucka och vi har därför valt att inte visa dessa här.

På den här sidan har vi som sagt samlat alla integrerade vitvaror vars mått är kompatibla med IKEA-kök. På så sätt behöver du bara tänka på funktioner och design när du ska göra ditt val. Och om du skulle bli osäker så står vi alltid redo att hjälpa dig på telefon 0771 - 31 30 31, mail eller chatt.

Favoriter

Stäng