0771-31 30 31 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Vitvaror

Köp vitvaror online till låga priser

Hos tretti.se får du alltid ett bra utbud av vitvaror, både exklusiva kvalitetsvaror och prisvärda budgetalternativ. Här hittar du enkelt en ny tvättmaskin, diskmaskin, torktumlare, kylskåp, frys, spis, ugn, induktionshäll, köksfläkt eller dammsugare. Vi erbjuder vitvaror från ett stort urval av kända märken, såsom Bosch, Siemens, Electrolux, Cylinda, Samsung, Whirlpool, LG, Miele och Gorenje.

Märkesvaror till bra priser och billiga vitvaror på nätet

Hos tretti.se hittar du alltid vitvaror från välkända tillverkare till riktig bra priser. Vi erbjuder dessutom massor av vitvaror från märken som kanske är lite mindre välkända men ofta mycket prisvärda, t.ex. Liebherr, Beko, Bauknecht, Blomberg, Franke, Scandomestic, Silverline, Sharp och Vestfrost.

Tretti – störst på vitvaror i Norden

Visste du att tretti.se har Nordens största sortiment på vitvaror? På så sätt får du som kund en stor valfrihet och också möjlighet att hitta just precis den vitvara som verkligen matchar vad du har behov för – och alltid till ett bra pris!

Köksmaskiner och hushållsapparater

Förutom vitvaror har vi också massor med hushållsapparater och köksmaskiner i Tretti-butiken. Du hittar allt från mikrovågsugnar, matberedare, vattenkokare och kaffebryggare till dammsugare, rakapparater och diverse personvårdsartiklar hos oss. Varumärken som Kenwood, Sodastream, KitchenAid, Braun, Nilfisk, Melitta, Panasonic och OBH Nordica finns självklart representerade i butiken tillsammans med många, många fler.

Professionell rådgivning av vitvaruspecialister

För oss innebär ett stort utbud att du som kund har mer valfrihet och större chans att faktiskt hitta precis just den produkt som passar dina vardagsbehov. Men stor valfrihet kan också innebära en viss vilsenhet och svårighet att välja. Det vill vi råda bot på – därför har vi alltid våra vitvaruspecialister som sitter redo vid telefonerna för att guida dig i ditt val av vitvaror. Du kan alltid ringa och fråga om råd – de är specialister på vitvaror.

Kontakta våra vitvaruspecialister på 0771-31 30 31

Hitta tips och råd på Trettis blogg Vardagen

På Trettis blogg Vardagen hittar du också massor med vägledande information för ditt vitvaruköp. Här (längre ner på sidan) hittar du en översikt över de olika kategorierna.

Genom bloggen får du både konkreta tips, köpråd och vägledande information som hjälper dig att hitta de vitvaror som passar dig bäst. Skulle det bli fel är det inget problem. Hos Tretti har du alltid 1 års garanti och 3 års reklamationsrätt. Dessutom får du 365 dagars öppet köp – oavsett om du har börjat använda din vara eller inte. Vi vet att det oftast är när man väl börjar använda sin produkt i vardagen som man känner om man faktiskt är riktigt nöjd. Har du behov av mer hjälp finns våra specialister bara ett telefonsamtal bort.

Vi på Tretti välkomnar dig att gå på upptäcksjakt i vårt vitvaruuniversum.

Favoriter

Stäng