0771-31 30 31 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag 8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Bevara näringsämnen och få saftigare mat med ånga

Ånga har länge varit ett av mästerkockarnas hemliga vapen. Ångan förhindrar att maten torkar ut, vilket gör underverk för smaken och samtidigt hjälper till att bevara matens näringsämnen och vitaminer bättre. Till exempel bevarar ångkokta grönsaker upp till 50 % mer vitaminer än vanligt kokta grönsaker.

Att laga mat med ånga är inte svårare än att laga på vanligt sätt. Genom att ställa in rätt mix av ånga och värme kan du få köttet och fisken extra saftiga, en härligt krispig yta på brödet och spänstigt kokta grönsaker. Läs mer om fördelarna med en ångugn på bloggen.

Favoriter

Stäng